DSense

Het merk dat je vaak voorbij zie komen in onze blogs is DSense. Hoogste tijd dus om dit merk aan jullie voor te stellen.

DSense is het eigen merk van SofaXL. Kort gezegd is SofaXL de etalage van onze fabriek. Het voordeel daarvan is dat je rechtstreeks bij de fabriek koopt zonder de tussenkomst van derden waardoor je verzekerd bent van de laagst mogelijke prijs. Ons motto is daarom ook ‘’Kwaliteit hoeft niet duur te zijn’’. Met DSense kun je jouw droombank realiseren doordat iedere bank helemaal op maat gemaakt kan worden in meer dan 350 verschillende soorten bekleding. De banken van DSense kenmerken zich door het gebruik van duurzame materialen zoals binnenvering in de zittingen en een massief beukenhouten frame. Onze banken worden nog op met de hand gemaakt op een ambachtelijke manier door een team van 15 specialisten met liefde en passie voor hun vak. Hierdoor is nagenoeg alles aan te passen zoals het model van de armleuning en de hoogte van het rugkussen. Tevens zijn de banken van DSense in iedere opstelling mogelijk.

Met een bank van DSense ben je gegarandeerd van jarenlang zitplezier. In onze winkel nemen we, onder het genot van een kopje koffie of thee, uitgebreid de tijd om de bank samen te stellen die aan alle wensen ten aanzien van zitcomfort, gebruiksgemak en ontwerp voldoet. Kom gerust een kijkje nemen in onze sfeervolle winkel aan de Kanaaldijk Noord 5b te Eindhoven.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.